Juraminte miri

Juraminte mireasa

Dragul meu (viitor) sot,

„M-ai facut sa ma simt iubita, in moduri pe care nu le credeam posibile. Astazi iti ofer ceea ce sunt si ceea ce am. Asa cum astazi iti ofer mana mea pentru a o tine in mana ta, asa iti ofer si inima, credinta si viata. Astazi te aleg pe tine. Si te voi alege si maine din nou si in ziua urmatoare la fel, pana la sfarsitul vietii. Te iubesc si mereu te voi purta in inima”.

„Ma alatur tie pentru toata viata. Unde vei fi tu, voi fi si eu, ceea ce vei infrunta tu, voi infrunta si eu”.

„Promit sa te iubesc in momentele usoare, dar si in clipele grele, cand viata pare o poveste frumoasa, dar si cand ne pune la incercare, cand iubirea noastra e simpla, dar si cand trebuie sa luptam pentru ea. Promit sa te respect si sa te iubesc in fiecare zi la fel sau poate chiar mai mult”.

„Cand vei simti ca nu mai poti, voi fi acolo pentru a lupta in locul tau. Voi lua si eu o parte din problemele de pe umerii tai, pentru ca in echipa totul va fi mai usor”.

„Promit sa te iubesc fara retineri, sa fiu alaturi de tine in momentele dificile, sa te incurajez pentru a-ti ideplini visele, sa rad si sa plang impreuna cu tine, sa crestem impreuna din punct de vedere spiritual, sa fiu mereu sincera cu tine si sa te pretuiesc in fiecare zi”.

„Te voi lua in brate cand ai nevoie de cineva, te voi asculta atunci cand simti nevoia sa vorbesti, voi rade cu tine in momentele fericite si te voi alina in clipele grele. Te voi iubi pentru cine esti si te voi ajuta sa devii persoana care crezi ca poti sa fii. Voi imbatrani frumos alaturi de tine”.

„Promit sa-ti ofer ceea ce am mai bun si sa nu iti cer mai mult decat imi poti oferi. Promit sa te respect si sa nu uit ca interesele, dorintele si nevoile tale sunt la fel de importante precum ale mele. Promit ca vei avea mereu atentia mea, dragostea mea si ca voi aduce acestei relatii momente frumoase. Promit sa te iubesc mereu, indiferent de circumstante si indiferent de ceea ce se va intampla in viitor. Cand vei fi fericit, ma voi bucura pentru tine, cand vei fi trist, te voi face sa zambesti”.

 

Juraminte mire

Draga mea… ,

„In ochii tai, e casa mea. In inima ta, am gasit iubire. In sufletul tau, mi-am gasit perechea. Cu tine sunt intreg, sunt in viata. Ma faci sa rad, ma lasi sa plang. Esti fiecare gura de aer si fiecare bataie a inimii”

„Promit sa iti ascult sfaturile si sa le urmez. Promit sa nu evidentiez faptul ca am dreptate, chiar daca am. Promit sa iti admir mereu inima puternica, hotarata si buna. Promit sa te iubesc mereu”

„Ma cunosti mai bine decat oricine altcineva si tot iti doresti sa te casatoresti cu mine. Esti cea mai buna prietena si mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata. Chiar si acum o parte din mine inca nu poate sa creada ca astazi te casatoresti cu mine”

„Promit sa te ascult atat cat va fi nevoie pentru ca tu sa te simti auzita, promit sa fiu alaturi de tine si sa te iubesc, mai mult chiar, atunci cand simti ca nu ai de ce sa fii iubita, promit sa fiu mereu acolo cu tine si pentru tine”

„Te iubesc! Cu ceva timp in urma, nu erai decat o dorinta, un vis. Iti multumesc pentru ca reprezinti ceea ce reprezinti pentru mine. Promit sa te iubesc, sa te respect si sa te fac in fiecare zi sa zambesti, sa ne bucuram de viata impreuna si, de asemenea, de iubirea noastra. Promit sa fac tot posibilul ca viitorul nostru sa fie unul stralucit”

„Imi unesc viata cu a ta, nu numai in calitate de sot, dar si de prieten, iubit, confident. Lasa-ma sa fiu umarul pe care vei plange, stanca de care te vei sprijini, motivul pentru care zambesti. De astazi vom merege impreuna prin toate locurile in care ne poarta viata”

„Vad aceste juraminte nu ca pe niste promisiuni, ci ca pe o oportunitate de a-ti spune ca voi fi mereu alaturi de tine, vom rade si vom plange impreuna, te voi iubi si voi imparti totul cu tine. Vom construi impreuna o viata frumoasa, viitorul la care visam”

Leave a comment