Despre noi

BMC Media, mai exact Bianca, Marius și Cristian, este o echipă formată din oameni tineri, dinamici și foarte pasionați de ceea ce fac.
Soarta ne-a adus pur și simplu unul lângă celălalt … Bianca Andron realizează machiaje profesionale pentru orice tip de eveniment și, nelimitându-se doar la acest sector, se ocupă de tot ce pune în valoare la maxim trăsăturile doamnelor și domnișoarelor, și anume stilizatul sprâncenelor și aplicatul genelor false.

Noi, Marius Andron (fotograful echipei) și Cristian Rusu (videograful echipei), oferim servicii de fotografie și videografie de nuntă. Toate cadrele, fie că este vorba de fotografie sau de videografie, sunt luate într-o manieră fotojurnalistică, îmbibată de artistic. Creativi fiind, suntem mereu în căutare de ceva nou, ceva inedit, ceva ce este diametral opus clișeelor și kitschurilor. Cadrele sunt însuflețite de o lumină bună, pe care o căutam și o analizăm amănunțit, punând astfel în valoare trăsăturile fiecărei persoane (mireasă, mire, separat sau în cuplu). Cu fiecare cuplu creăm o nouă poveste, o ipostază romantică, ceea ce ne permite să evocăm o emoție. Surprinzând cu profesionalism această emoție, cadrele noastre sunt naturale, calde, pline de viață și mereu actuale